Těhotná Markéta Konvičková: Dojemná slova o těhotenství!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 12:00

Markéta Konvičková si těhotenství náramně užívá, důkazem o tom jsou dojemná slova, která napsala na sociální síti. V příspěvku mimo jiné prozradila, jak se cítí a kolik zatím kvůli miminku přibrala.

Zatímco její nejlepší kamarádka Monika Bagárová už má mateřské povinnosti, Markéta Konvičková si plnými doušky užívá těhotenství. „To je tak krásný pocit,“ zasnila se o víkendu na svém instagramovém profilu.

Tam také prozradila, jak klidně to zatím celé probíhá. Ona sama to přitom po nedávných zdravotních problémech považuje za zázrak. „Za chvilku budeme začínat sedmý měsíc a poslední trimestr,“ svěřila se na sociální síti.

„Zatím mám teda nahoře 2,5 kilogramu, cítím se skvěle a strašně si to těhotenství užívám. Že je zatím všechno v pořádku, že jsou na mě všichni hodní, že prcek kope a roste jak má,“ uvedla sympatická zpěvačka.

Konvičková se v těchto dnech chystá do zahraničí. S partnerem Rendou si přes současnou situaci neodpustí cestu do Chorvatska, kam už tradičně míří na dovolenou velké množství Čechů.

Témata: Markéta Konvičková