Anička Slováčková už si užívá: První silné zážitky!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 9:51

Anička Slováčková se moc těšila na léto, protože tušila, že tu nejklíčovější fázi léčby rakoviny prsu už bude mít za sebou. V uplynulých dnech si proto užívala slunného počasí a času stráveného s přáteli.

Anička Slováčková už snad má to nejhorší za sebou, ale úplně oddechnout si nemůže. Nedávno prozradila, že ji čeká další fáze léčby, která už by neměla být tak fyzicky i psychicky náročná. Minimálně v těchto dnech ale má prostor relaxovat.

Důkaz o tom podala na svém instagramovém profilu, kde se pochlubila fotkou z jedné aktivity, který je mezi Čechy nebývale populární. „Víkend strávený na raftu, pod stanem, se špekáčky, smažákem a hlavně skvělou bandou lidí. Tak doufejme, že za rok zase!“ napsala sympatická herečka a zpěvačka.

Není se čemu divit, že se dcera slavných rodičů po měsících nejistoty na podobnou zábavu těšila. „Léto. Díky za jedny z prvních, silných krásných zážitků v tomhle roce, kamarádi,“ dodala Slováčková.

Doufejme, že si během letních prázdnin užije Anička více takových zážitků a načerpá zpátky energii, protože je jasné, že ji léčba stála spoustu sil.

Témata: Anna Slováčková