Dominika Gottová měla perný víkend! A Timo opět doráží!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 8:38

Dominika Gottová má za sebou víkend plný zábavy, ale i starostí, které jí bezpochyby dělá její manžel. Timo Tolkki trvá na tom, že se v létě vrátí do Česka. Co mu jeho žena dopředu vzkazuje?

Dominika Gottová v minulém týdnu oslavila 47. narozeniny, které však byly svým způsobem hořkosladké. V záplavě gratulací už totiž chyběla ta od jejího milovaného tatínka Karla Gotta (†80), který loni v říjnu podlehl závažné nemoci.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka navíc svůj velký den strávila částečně v práci, o uplynulém víkendu ale měla v plánu si všechno vynahradit. „Víkend mám ale volný, čekají mě hned dvě oslavy narozenin s kamarády, tak se na ně moc těším,“ prozradila s předstihem webu ahaonline.cz.

Mezi mnoha gratulanty ovšem nechyběl její manžel Timo Tolkki, který se nadále zdržuje v Mexiku. Tamní epizodu ale před několika dny označil za obrovskou chybu a prozradil, že se chystá na návrat do Česka.

Gottová to potvrdila, ale dala jasně najevo, jak k němu bude přistupovat. „Chce v létě přiletět do Prahy, tak se s ním jako kamarádka sejdu. Ale pořád mu opakuji, že vztah už obnovovat nechci,“ vzkázala.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki