Vlastimil Zavřel: Vážná nehoda! Na skútru srazil holčičku!

Vlastimil Zavřel

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2020 9:11

Vlastimil Zavřel zažil v sobotu v centru Prahy pořádné drama. Stal se účastníkem dopravní nehody, při které se zranila malá holčička. Oblíbený herec nedobrzdil svůj skútr. Jak to dopadlo?

Vlastimil Zavřel nebude na tento víkend vzpomínat v dobrém. V sobotu odpoledne se stal účastníkem dopravní nehody, když na Rašínově nábřeží v Praze srazil svým skútrem teprve devítiletou holčičku.

Co se stalo podle samotného herce? „Holčičce upadl klobouk na přechodu, nedobrzdil jsem to a srazil jsem ji,“ přiznal webu blesk.cz. Na místě nehody se ale zachoval velice zodpovědně.

„Hned jsme zavolali sanitku, v té ji vyšetřili a odvezli do nemocnice. Na místě nehody jsem zůstal s jejím tatínkem a vyčkali jsme na policii. Podle mě je holčička nezraněná. Je to velmi nepříjemné, jsem z toho roztřesený,“ svěřil se český hlas Homera Simpsona.

Událostí se momentálně zabývá policie, na místě pochopitelně zasahovali záchranáři. Ti mají naštěstí dobré zprávy. Na ošetření do nemocnice ji brali „jen“ kvůli odřeninám horních a dolních končetin.

Témata: Vlastimil Zavřel