Jakub Prachař upřímně o rozvodu: Je to zážitek a napětí!

Jakub a Agáta Prachařovi 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 20:28

Stále ještě ženatý Jakub Prachař se už od loňského roku rozvádí s manželkou Agátou, zatím ale k finální dohodě nedospěli. Oblíbený herec a moderátor si to ale celé podle všeho užívá.

Jakub Prachař je známý vtipálek a vypadá to, že mu nedělá problém si utahovat ani ze svého osobního života. V něm mělo v posledních dnech dojít ke zvratu, podle dostupných informací se herec a moderátor rozešel s modelkou Denisou Dvořákovou.

Člen slavného hereckého rodu je přitom stále ještě ženatý s manželkou Agátou Prachařovou. Právě na téma rozvod, který se v jejich případě hodně dlouho táhne, přišla řeč v pořadu Blízká setkání na vlnách Českého rozhlasu.

Moderátorka Tereza Kostková se v relaci svého hosta zeptala na jednoho z jeho příbuzných, který v těchto dnech zemřel. „My jsme se vídali velice málo, vždycky buď na pohřbech, nebo na svatbách,“ prozradil Prachař.

„Teď se dlouho nikdo z nás neženil, zaplaťpánbůh, a na rozvody se nechodí. Je to škoda, protože si myslím, že je to větší zážitek než svatba, má to takové napětí,“ dodal Jakub. Tak uvidíme, jak se bude bavit.

Témata: Jakub Prachař