Eva Pilarová (†80) už u toho chyběla! Zazněl ale její hlas!

Eva Pilarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 14:21

Letos už u toho Eva Pilarová chyběla, což bylo oslavenkyni bezpochyby líto. Narozeniny totiž oslavila její maminka Františka, kterou překvapili její nejbližší. Milovanou dceru alespoň slyšela.

Počátkem června se Česko po několikaměsíčním čekání mohlo konečně rozloučit se zesnulou Evou Pilarovou (†80). Na zádušní mši ve strahovské bazilice tehdy chyběla její maminka, protože rodina vyhodnotila, že by to pro ni bylo moc náročné.

Náročné to pro Františku Bojanovskou jistě bylo i tento týden, kdy oslavila neuvěřitelné 105. narozeniny. Její dcera již bohužel mezi gratulanty chyběla. Nejbližší lidé na ni ale rozhodně nezapomněli.

„Na Evu jsme všichni pořád mysleli. Celé roky jsme se při příležitosti narozenin její maminky scházeli,“ prozradila webu ahaonline.cz o pár let mladší sestřenice legendární zpěvačky Helena Štefanová.

Podle serveru odvysílala brněnská stanice Českého rozhlasu gratulaci paní Bojanovské, kterou navíc doplnila písnička Tichá voda, kterou pro ni dcera nazpívala před sedmi lety k 98. narozeninám.

Témata: Eva Pilarová