Dominika Gottová slavila narozeniny: Táta už jí nepopřál, ale…

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 15:51

Dominika Gottová na letošní narozeniny nezapomene, ačkoliv nebyly kulaté. Poprvé po letech jí nepopřál táta Karel, ale o gratulanty nebyla nouze. Který slavný hudebník se ozval?

Dominika Gottová ve čtvrtek oslavila 47. narozeniny a pochopitelně obdržela spoustu přání, včetně těch od zástupců opačného pohlaví. Už mezi nimi bohužel tentokrát nebyl její tatínek, který loni v říjnu podlehl vážné nemoci.

Na velký den nezapomněl ani její manžel, který je toho času v Mexiku. „Volal mi v noci na čtvrtek a gratuloval mi. Ale zároveň mě vylekal, protože říkal, že tam bylo zemětřesení. Naštěstí se nikomu nic nestalo,“ prozradila webu blesk.cz.

Timo Tolkki již předtím avizoval, že by se koncem června rád vrátil do Česka, mexickou epizodu navíc označil za obrovskou chybu. Nejstarší dceru legendárního zpěváka přáním jistě potěšil, ale nebyl jediný.

Gottová se totiž pochlubila, že se jí ozval jeden mnohem slavnější hudebník. „Mimochodem mi přál i lídr slavných Scorpions Klaus Meine, kterého mám moc ráda. Snad bude možnost se brzy vidět,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki