Anička Slováčková pro to nemá vysvětlení! Proč tedy onemocněla?

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 14:20

Anička Slováčková strávila poslední měsíce léčbou závažných zdravotních potíží, které u ní náhle propukly bez jasného důvodu. Herečka a zpěvačky by přitom byla ráda, kdyby se vše vysvětlilo.

Anička Slováčková už má za sebou první fázy léčby rakoviny prsu, před nějakým časem ale prozradila, že v terapii bude třeba ještě pokračovat. Do toho jí ale stále vrtá hlavou, co vlastně bylo příčinou onemocnění.

Talentovaná herečka a zpěvačka zatím odpověď nenalezla. „Sama moc nevím, jak si mám vysvětlit, že jsem onemocněla,“ svěřila se webu super.cz. Genetika ale hovoří jasně. „V rodině to nemáme,“ konstatovala.

Právě díky „dobré“ genetice dcera slavných rodičů neplánuje odstranění prsou, lékaři jí ani nic podobného nenavrhovali. Ona o tom ale přemýšlela. „Kdyby mi genetika vyšla pozitivně a řekli by mi, že jsem náchylná, určitě bych si prsa odstranit nechala,“ přiznala.

„Přišla jsem o vlasy, řasy, obočí, to sice znova naroste, prsa nenarostou, ale furt to je jen kosmetická věc. Je těžké se s tím smířit, je to náročné, ale pořád je to lepší, než kdyby mi třeba měli uříznout ruku,“ dodala k tématu Slováčková.

Témata: Anna Slováčková