Jan Kraus šokuje: Má nepřátele a užívá si to!

Jan Kraus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 13:41

Jan Kraus patří mezi ostře sledované figury, které rozdělují národ na dva tábory. Kromě fanoušků má tedy i mnoho nepřátel. Oblíbený moderátor je za to ale rád. Jak to vysvětluje?

Jan Kraus už je po koronavirové pauze zase zpátky na televizní obrazovce, kde už ho lidé mohou jako moderátora talk show sledovat už více než patnáct let. Není tedy divu, že si jeho formát pořadu získal za tu dobu spoustu fanoušků.

Kraus je za to pochopitelně rád, dokonce kvituje, že ho lidé díky show znají především jako člověka. „Mně se vlastně stalo to, že mě hodně lidí hodně dobře zná, ale ne jako herce, ale jako toho Krause,“ svěřil se v pořadu Xaver a host na vlnách Českého rozhlasu.

„Oni mě znají jako opravdu dobře. Já to poznám i na tom, že někdy říkají: Pozor, tohle vy nemáte rád nebo tak. Lidi si vás za tu dobu přečtou do mrtě. Jak si vás pak interpretujou, jestli si o vás řeknou, že jste blb nebo že jste dobrej, to je na nich,“ konstatuje moderátor.

Zároveň ale připustil, že nemá pouze příznivce. „Bez nepřátel nemůžete žít. Kdybyste měl jenom přátele, tak byste musel bejt divnej. Buďte rád, když máte nepřátele, je to výraz toho, že jste regulérní,“ domnívá se Kraus.

Témata: Jan Kraus