Agáta Prachařová přiznala nečekanou změnu! Opravdu to dokáže?

Agáta Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 12:27

V jedné konkrétní situaci jsme Agátu Prachařovou v minulosti vídali jen málokdy. I proto všechny překvapilo její nejnovější vyjádření, v němž slíbila jednu velkou změnu. V čem bude spočívat?

Byly doby, kdy Agátě Prachařové kritici vyčítali, že se prakticky za žádných okolností neusmívá a naopak dělá tzv. duckface. Ona většinou reagovala dost podrážděně, teď to ale vypadá, že si konečně nechala od fanoušků poradit.

Modelka a moderátorka se na sociální síti pochlubila momentkou z focení, u které připustila jistou změnu. „Dříve jsem se nesmála, přišlo mi, že to není dost sexy. No holt člověk se vnímá různě v každém věku,“ konstatovala na instagramu.

Příznivcům dokonce tentokrát slíbila, že to tak zůstane už navždycky. I ve chvíli, kdy jí nebude zrovna do zpěvu. „Od 35 už jen úsměv, i když teď je to občas těžké… trocha deprese po ránu,“ svěřila se dvojnásobná maminka.

Není přitom žádným tajemstvím, že Agáta má ve svém osobním životě stále spoustu starostí. Pořád třeba nevyřešila rozvod s manželem Jakubem Prachařem, ačkoliv se jejich vztah rozpadl už loni.

Témata: Agáta Hanychová