Bára Mottlová sekla s prací za pokladnou: Po koroně nafotila lechtivé snímky!

Barbora Mottlová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. června 2020 12:05

Herečka a zpěvačka Barbora Mottlová se v době koronakrize neschovávala doma, ale naopak vyrazila do první linie. Umělecký svět na pár měsíců vyměnila za práci pokladní. Te´d se ale vrací k původní profesi - a to v plné parádě!

Mottlová se s novou prací netajila – naopak se jí v době koronakrize veřejně pochlubila. „Ze dne na den jsem přišla o veškerou práci jako velká spousta lidí kolem mě. Beru situaci takovou, jaká je a vycházím z ní. Nedá se nic dělat,“ napsala na instagramu. „Dělám v sámošce na pokladně,“ dodala.

S prací v obchodě sekla teprve nedávno. „Juchajdá, že už se vracím pomalu do svého pracovního nasazení v oboru. Po pokladně a lidech se mi bude sice stýskat, ale jsem šťastná zpět ve svém živlu,“ práskla Bára s tím, že bude moderovat tiskovou konferenci jedné kosmetické značky.

Kromě moderování se ale také postavila před fotoaparát. „Už se to blíží. V roušce v rouše Evině.“ zažertovala před pár dny nad svou fotkou Mottlová. Pózovala totiž pro světově známý pánský magazín.

V nejnovějším čísle se sexy blondýnka objevila přímo na obálce nahoře bez! Její vnady na fotce kryje jen zlatá barva. Na první pohled je jasné, že koronakrize Báře nijak neuškodila. Na rozdíl od řady jejích kolegyň si totiž udržela štíhlou postavičku a nepřibrala ani deka!

Témata: Barbora Mottlová