Petr Nárožný zaskočil diváky: Zdravotní potíže!

Petr Nárožný, český herec, moderátor a bavič.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 9:45

Petr Nárožný v divadle stále baví diváky, ale občas je umí překvapit i nepříjemně. Legendární herec před nimi neutajil poměrně vážné zdravotní potíže. Každý den si kvůli nim nesmí zapomenout vzít prášek.

Petr Nárožný v dubnu oslavil již dvaaosmdesáté narozeniny, takže není divu, že už ho trápí jisté zdravotní potíže. Nebrání mu však v tom, aby se objevil v Činoherním klubu, s nímž je roky neodmyslitelně spjatý.

Na jevišti se objevil v pondělí společně s kolegou Ondřejem Vetchým a dvě a půl hodiny bavil diváky historkami ze svého života. Když ale začal mluvit o svém zdraví, možná některé z nich i vyděsil.

„Každé ráno musím polknout pilulku na ředění krve,“ přiznal Náročný v průběhu večera dle webu blesk.cz. Hned to ale otočil ve srandu. „Mám pocit, že ředí nejen krev, ale všechny tekutiny v těle… Celý den mi pak teče z nosu,“ vtipkoval.

Fanoušky navíc ujistil, že se do důchodu nechystá. „Zjistil jsem, že brzdou stáří je povinnost. To, že musím v den představení vstát, umýt se a jít do divadla, i když třeba celý den prší, mě drží při životě,“ dodal legendární herec.

Témata: Petr Nárožný