Lucie Vondráčková: Tohle byl zlomový moment v jejím životě!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 17:55

Osobní život Lucie Vondráčkové je v posledních letech plný zvratů, v tom pracovním už ale k opravdu zlomovému momentu došlo dávno. Brzy to bude už třicet let. Co se tenkrát stalo?

Názory na Lucii Vondráčkovou se mezi lidmi různí, někteří ji považují spíše za zpěvačku, jiní ji zase vnímají jako herečku. Ona sama se ráda věnuje oběma uměleckým profesím, byly ovšem doby, kdy jedna z nich měla přednost.

Dvojnásobná maminka zavzpomínala na seriál Území bílých králů režiséra Ludvíka Ráži z roku 1991. Co se před téměř 30 lety stalo? „Tam mi došlo, že mě hraní baví víc než cokoli jiného,“ prozradila webu denik.cz.

O rok později už měla Vondráčková dokonce malou roli v Národním divadle, nebylo tedy divu, že tehdy dala přednost herectví. „Šla jsem na hereckou konzervatoř a ve čtvrťáku do stálého angažmá v Divadle Rokoko. Byla jsem velká intoška. Neměla jsem televizi a žila jsem jen herectvím,“ konstatuje.

Dnes už se nedá tvrdit, že by u ní mělo herecké povolání přednost. Ostatně před pár dny vydala nový videoklip k písni Milování z posledního alba Růže.

Témata: Lucie Vondráčková