Jakub Prachař se po údajném rozchodu svěřil: Prospělo mi to!

Jakub Prachař 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 16:05 | Aktualizováno: 25. června 2020 20:17

Jakub Prachař za sebou má mít údajně rozchod s přítelkyní, ačkoliv to ani jedna polovička páru zatím nepotvrdila. Herec a moderátor přesto přiznal, že mu v poslední době něco opravdu prospělo.

Jakub Prachař se o svém soukromí baví nerad, zvlášť pak od chvíle, co se loni rozpadlo jeho manželství. Dobře si to uvědomovala také Tereza Kostková, která si ho pozvala do svého pořadu Blízká setkání na vlnách Českého rozhlasu.

Oblíbený herec a moderátor naposledy tvořil pár s topmodelkou Denisou Dvořákovou, v posledních dnech se však objevily spekulace, že jejich vztah, který ani jeden z nich nikdy oficiálně nepotvrdil, je prý u konce.

Moderátorka StarDance se ho na tyto záležitosti pochopitelně ptala, ale některá Prachařova přiznání rozchodu nahrávají. Člen slavného hereckého rodu přiznal, že v době koronaviru doma pekl chleba a vařil. Je otázkou, zdali by to dělal, kdyby se o něj měl kdo postarat.

Jinak si ale povinnou izolaci chválil. „Mně se ulevilo, že se nic nedělo a myslím, že mi to prospělo. Říkal jsem si, jak je dobré se zastavit a zamyslet se. Ale nic fantastického jsem nevymyslel a zjistil jsem, že budu pokračovat jako doteď,“ řekl Prachař dle webu rozhlas.cz.

Témata: Jakub Prachař