Leoš Mareš učinil šokující přiznání: S Monikou chodí na terapie!

Leoš Mareš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 15:15

Leoš Mareš už má za sebou jedno nepovedené manželství, jistě by tedy byl velice nerad, kdyby se tento osud opakoval i u současného vztahu. Dělá proto všechno možné, aby tentokrát nic nepokazil. Přesto ale údajně vyhledal pomoc.

Je to několik dní, co měli Leoš Mareš s manželkou Monikou páté výročí, teď to ale skoro vypadá na nějaké trable. Oblíbený moderátor přiznal, že společně navštěvují odborníka. „Já chodím každý týden k psychoterapeutovi. Bavíme se o různých věcech a strašně mi to pomáhá,“ prozradil magazínu Esquire.

Za tím samým expertem chodí i jeho žena. Konkrétně Mareš s ním řeší nejrůznější věci, např. fakt, že sám sebe nedokáže docenit a potřebuje k tomu jiné lidi, jmenovitě třeba fanoušky na sociálních sítích.

Proč se rozhodl k terapeutovi chodit? „Protože mi některé mé reakce na určité podněty připadaly horší, než mohly být. Chtěl jsem je pochopit. Chtěl jsem na sobě začít pracovat,“ vysvětlila hvězda českého instagramu.

„Chodím jednou týdně a Monika mi říká, že bych tam měl možná chodit každý den. A je to pravda. Vždy po setkání jsem milionový a v průběhu týdne se to pozvolna zase ztrácí,“ dodal Mareš.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)