Těhotná Kristýna Leichtová: Tohle si myslela celých 9 měsíců! Vše je jinak!

Kristýna Leichtová s dcerou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 13:29

Kristýna Leichtová už brzy přivede na svět druhého potomka, už předem se ale musela smířit s jednou věcí. Celých devět měsíců těhotenství s něčím počítala, nakonec je ale všechno jinak.

Uplynulo již pět měsíců od chvíle, kdy Kristýna Leichtová oznámila těhotenství, každou chvílí by tedy měl přijít na svět sourozenec prvorozené Dorotky. Hvězda Účastníků zájezdů už se dávno smířila s tím, že v této věci rozhoduje příroda.

Však také jen před několika dny prozradila, že existují tři různé odhady. Podle dvou měla mít porod už dávno za sebou, podle jiné teorie měla být „teprve“ v 39. týdnu těhotenství. Teď to ale vypadá, že už termín opravdu prošvihla.

Vyplývá to ze slov v jejím nejnovějším příspěvku na instagramovém profilu. Oblíbená herečka se tam pochlubila novou fotografií spokojené a zatím stále tříčlenné rodinky. Připustila přitom, že je něco úplně jinak, než předpokládala.

„To si tak devět měsíců představujete, jaké to bude, až přivítáte do rodiny blížence. A najednou, on to bude rak,“ konstatovala Leichtová na sociální síti.

Témata: Kristýna Leichtová