Monika Bagárová šokuje: Pohlaví miminka? Doktorům nevěřili!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 12:50 | Aktualizováno: 26. června 2020 14:53

Veškerá nejistota už je dávno pryč, Monika Bagárová už má několik týdnů doma milovanou dceru. Zpěvačka ale připustila, že společně s partnerem doktorům ohledně pohlaví miminka nevěřili.

Už je to téměř měsíc, co Monika Bagárová přivedla na svět prvorozenou dceru. Zatímco teď se zcela oddává mateřským povinnostem a poznává, jaká dřina to je, přinejmenším na devět měsíců těhotenství bude vzpomínat v dobrém.

„Upřímně, myslela jsem si, že to celé bude tak nějak náročnější. Myslela jsem si, že je to větší makačka,“ přiznala v rozhovoru pro časopis Maminka s tím, že se u ní vlastně nic nezměnilo, protože měla vždycky ráda klid.

Zpěvačka přiznala, že to mezi ní a partnerem Makhmudem Muradovem nabralo rychlý spád. „My jsme spolu začali strašně brzy bydlet a o dětech jsme mluvili, takže v tomhle směru to pro nás nebyl žádný šok, miminko jsme si moc přáli. A jeho reakce byly krásné,“ svěřila se.

„To, že čekáme holčičku, jsme věděli strašně brzy, až mi bylo divné, že to může doktor vůbec vidět! Takže přítel tomu nechtěl věřit až do té doby, než se to potvrdilo na velkém ultrazvuku, kde byla holčička krásně vidět,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová