Vendula Pizingerová: Krausovi řekla o pohlaví miminka!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 11:45 | Aktualizováno: 25. června 2020 17:27

Těhotenství Venduly Pizingerové je v posledních týdnech velice oblíbeným tématem. Jak probíhá, zajímalo i Jana Krause, který si slavnou vdovu pozval do svého pořadu. Za odměnu slyšel pár slov o pohlaví miminka.

Na prvního máje šokovala Vendula Pizingerová celé Česko oznámením, že je v 48 letech opět těhotná. Od té chvíle neustále poutá velkou pozornost, a tak není divu, že si ji do své talk show pozval Jan Kraus.

Řeč byla mimo jiné o tom, že část společnosti má s některými jejími životními kroky problém. „Poprvé to bylo, když jsem si vzala o 33 let staršího chlapa. Muž a žena jsou rozdílní proto, aby spolu kooperovali a je jedno, kolik jim je,“ řekla moderátorovi dle webu extra.cz.

Připomněla tak manželství se slavným hudebním skladatelem Karlem Svobodou i nynější vztah, kdy zastává roli toho zkušenějšího zase ona. Její současný manžel Josef je totiž o šestnáct let mladší.

Prezidentka Kapky naděje se s Krausem bavila také o pohlaví miminka. Zatím ale nemohla sloužit, protože ho sama neví. „Tam je vidět jenom pupeční šňůra,“ konstatovala.

Témata: Vendula Pizingerová Jan Kraus