Timo Tolkki: V Mexiku zažil strašidelnou věc!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 11:08

Pobyt Tima Tolkkiho v Mexiku se podle všeho chýlí ke konci, na který nebude vzpomínat úplně v dobrém. Finský hudebník tam totiž zažil něco strašidelného. Naštěstí to dobře dopadlo.

Timo Tolkki nedávno prohlásil, že stále probíhající mexickou epizodu považuje za obrovskou chybu, v čemž ho mohl utvrdit nedávný zážitek, na který není z Finska nebo Česka ani trochu zvyklý.

Musel se totiž vypořádat se zemětřesením. „Jsem v pohodě, tady v Monterrey jsem nic necítil,“ vzkázal fanouškům na sociální síti s tím, že se nenacházel přímo v epicentru. Sám navíc později přiznal, že už něco podobného kdysi zažil.

Zemětřesení ho společně s dcerou Ninou potkalo v Japonsku. „Byli jsme v hotelovém pokoji ve 31. patře. Pokoj se najednou začal houpat sem a tam. Podíval jsem se dolů na ulici a auta normálně jezdila a lidé chodili jakoby nic. Oni jsou na to zvyklí,“ popsal finský hudebník.

Tolkkiho čas v Mexiku se podle všeho krátí. Manžel Dominiky Gottové by měl podle jejích slov v závěru června přiletět opět do Česka. Ona ho ale na letišti vyhlížet rozhodně nebude.

Témata: Timo Tolkki