Bohuš Matuš: Svatba s Lucinkou (17) nebude! Co se stalo?

Matuš, Bohuš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 9:51

Bohuš Matuš na sebe v posledních letech upozorňuje vztahem s výrazně mladší Lucinkou. Letos bylo dokonce v plánu svatbu, která se ale nakonec neuskuteční. Co se stalo?

Tradice velí, že by se svatba měla konat do roka a do dne od zasnoubení. V případě Bohuše Matuše a jeho Lucinky už tato lhůta uplynula, což on sám potvrdil. „Lucku jsem požádal o ruku 5. června. S Luckou jsem šťastný a myslím, že si oba vyhovujeme a rozumíme,“ řekl dle webu blesk.cz.

Z plánované letošní veselky ale nakonec sešlo, ostatně celosvětové okolnosti svatbám nějaký čas vůbec nepřály. „Je pravda, že teď jsme měli mít svatbu, ale oba jsme to zrušili. Spíš posunuli,“ konstatuje zpěvák.

Někdejší bronzový Slavík si za tři roky vztahu s nyní sedmnáctiletou dívkou vyslechl spoustu opovržlivých komentářů. Právě fakt, že Lucinka ještě nedosáhla dospělosti, sehrál při odkladu svou roli.

„Právě tyhle pomluvy jsou tím, proč se vezmeme, až Lucce bude osmnáct. To bude plnoletá a budeme mít oba klid. Já myslím, že nám prostě lidi jen závidí, že nám to klape,“ dodal Matuš.

Témata: Bohuš Matuš