Jaromír Jágr: Tajemství jeho nového vztahu odhaleno!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 9:10

Kde se vzala vedle Jaromíra Jágra pohledná Dominika? Ohledně odpovědi na tuto otázku začíná být konečně jasno. Jeden z dobrých přátel slavného hokejisty prozradil, jak se nejspíš seznámili.

Jaromíra Jágra načapali s údajnou novou známostí, modelkou Dominikou Branišovou, teprve před několika dny. Prosakují však informace, že historie jejich vztahu má být přinejmenším o několik měsíců delší. Znát se prý mají od února.

Tehdy se měli vidět na party DJ Uwy, což je jeho kamarád. Legendárního hokejistu měli usadit ve VIP sektoru, který měla ona na starosti. „Já ji znám od vidění, ale v životě by mě nenapadlo, že by se dali dohromady,“ vysvětlil diskžokej webu expres.cz.

Čím se jí podařilo „osmašedesátku“ zaujmout? „Asi ho okouzlila, jak hezky se o něj celý večer starala. Spíše jak dohlížela, aby o něj bylo postaráno,“ domnívá se Uwa, který o vkusu slavného sportovce něco ví.

Je proto přesvědčený, že Dominika je normální holka. „Jarda by s žádnou špatnou a nepříjemnou holkou nebyl. Všechny jeho partnerky byly super holky. I Veronika Kopřivová byla v soukromí fajn,“ připomněl poslední přítelkyni.

Témata: Jaromír Jágr