Vladimír Polívka musel do nemocnice: Brutální napadení!

Vladimír Polívka s tátou Bolkem (foto: Jiří Salik Sláma) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 8:33

Šokující incident se ve středu stal v samém centru Prahy. Někdo tam napadl oblíbeného mladého herce Vladimíra Polívku ze slavné herecké rodiny. Polívka musel dokonce do nemocnice.

Šokující věc se stala ve středu ráno v centru hlavního města. Neznámí pachatelé tam brutálně napadli známého českého herce. „Dnes ráno mě přepadli, okradli mě o peníze a o kartu. Mám velké bolesti, více o tom teď mluvit nebudu,“ řekl webu blesk.cz Vladimír Polívka.

O něco sdílnější byla jeho maminka Chantal Poullain, která z toho dle svých slov dostala panický záchvat. „Přepadli ho, když se ráno na Praze 1 vracel z restaurace, kde pracuje jeho přítelkyně. Pět minut od bytu ho najednou napadli,“ popsala serveru extra.cz.

„Bili ho do obličeje a kopali do žeber. Ještě nevím, jestli je má zlomená nebo naražená. Bohužel při útoku ztratil vědomí. Proto ani přesně neví, kolik bylo útočníků,“ dodala s tím, že její syn skončil v nemocnici, kde podstoupil různá vyšetření. Nakonec podepsal revers.

Polívka však po napadení rozhodně nebyl schopen pracovat, bylo proto zrušeno představení Dejvického divadla. Záležitost se dotkla i natáčení oblíbeného seriálu Slunečná.

Témata: Vladimír Polívka Chantal Poullainová