Drsná slova Jany Paulové: Takhle se na ní podepsala koronakrize!

Paulová, Jana

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2020 18:11

Na herečce Janě Paulové se tvrdě podepsala koronavirová krize! Blondýnka naštěstí nechytla zákeřný virus, trápí ji ale problém, který teď má řada Čechů!

Kvůli omezení pohybu řada Čechů v době největší koronakrize vůbec nevycházela z domu. To se ale podepsalo negativně na jejich váze. Mnozí z nás za uplynulé týdny a měsíce přibrali. A není divu – fitka, bazény a podobná zařízení byla zavřená. A soukromou posilovnu má doma málokdo.

Problém s přibíráním se nevyhnul ani herečce Janě Paulové! Ta serveru idnes.cz prozradila, že se na návrat na jeviště připravuje dost radikálně! Snaží se shodit kila navíc. „Jak bylo to dlouhé volno, člověk měl čas se dobře najíst a večer to nevyběhal na jevišti, tak jsem teď nastoupila drsnou dietu, abych se zas vešla do kostýmů a diváky nevyděsila,“ směje se herečka.

A její rada, jak se dostat k lepší postavě? „Kdysi mi pomohl Metabolic balance, takže teď jsem se pustila zase do něj. Jí se třikrát denně, jediná příloha je zelenina a malý kousek žitného chleba. Podle krve vám přesně řeknou, jaká jídla jsou vašemu tělu příznivá. Sice vám pak už lezou krkem, ale pomohou zdravě zhubnout,“ vysvětluje.

Kromě toho ji ale samozřejmě nemine ani pohyb! „Ale je fajn, že prvních čtrnáct dní člověk moc sportovat nesmí. Nicméně já mám velkého psa a musím s ním chodit do lesa, navíc každý den plavu, ale do posilovny opravdu nechodím,“ přiznala Paulová.

Témata: Jana Paulová Koronavirus