Karel Janeček: Konečně rozvedený! Exmanželka ho ale pořádně vypekla!

Karel Janeček 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2020 16:23

Matematik a miliardář Karel Janeček (46) je konečně rozvedený! Jeho tuniská exmanželka mu lhala a navíc odvezla jejich syna do Afriky! Janeček tak svého potomka navzdory rozhodnutí soudu už dlouhé měsíce vůbec neviděl!

Miliardář Janeček se na sociálních sítích pochlubil, že jeho manželství s Tunisankou Mariem Mhadhbi (36) je po dlouhých a složitých tahanicích konečně minulostí.

„Mám obrovskou radost. O tři roky později než bych si býval přál a po těžkém boji jsem konečně rozvedený! Tímto se uzavírá jedna velmi těžká kapitola mého života a věřím, že se otevírá kapitola nová, skutečně krásná,“ svěřil se.

Jeho fanoušky samozřejmě zajímalo, kolik ho to stálo. „Předmanželská smlouva… Doporučuji,“ naznačil Janeček, že jeho bývalá manželka si toho moc neodnesla. Z manželství, které uzavřeli v roce 2015, se narodil syn Yanis. S tím se ale Janeček podle svých slov už 4 měsíce vůbec neviděl!

Pro server Extra.cz český miliardář před pár dny přiznal, že boj o syna je velmi vyčerpávající a emočně náročný. „Yanise jsem naposledy viděl 1. března v Paříži. Takže jsem ho neviděl téměř 4 měsíce a je to prostě strašné,“ smutní Janeček.

Dnes již bývalá manželka mu dlouhodobě házela klacky pod nohy, nechtěla totiž, aby se se synem vůbec vídal. Janečka proto obvinila nejen z domácího násilí, ale třeba i z braní drog. Dokonce prý syna Yanise ohrozil na životě, protože jej chtěl vzít na výlet do Austrálie. Soud ale její tvrzení smetl ze stolu.

Soud nařídil, že Janeček bude během školního roku syna vídat každý druhý víkend a polovinu prázdnin. Jenže jeho ex pravidla porušuje! Navíc kvůli řádění koronaviru odjela z Francie do rodného Tuniska a syna vzala sebou. Přes právníky pak jen Janečkovi vzkázala, že se vrátí zřejmě až v polovině srpna.

V kontaktu se tak miliardář se synem snaží být aspoň po Skypu, i to je ale složité. „ona dělá neskutečné problémy. Snaží se mě maximálně zablokovat. Vyhovuje opravdu jen minimálně, navíc mě před synem pomlouvá, je to opravdu peklo. Je to nyní opravdu smutné,“ tvrdí Janeček s tím, že synovi ani nemůže přečíst pohádku před spaním.

Ani on ale na matce svého syna nenechá nit suchou! „Z kou*zla* předchozího vztahu pro mě bohužel zbylo pouze *zlo* ve chvíli, kdy jsem přišel na to, že jeho základy byly postaveny na lžích," vysvětluje Karel Janeček. 

Navíc přidal jednu pikantní informaci, kterou jeho bývalá manželka skrývala! „Koneckonců (což je spíše vtipné) se ukázalo, že nebyla ani matematička,“ postěžoval si na facebooku Janeček, který žije ve vztahu s kněžkou Lilií Khousnoutdinovou, se kterou má dcerku Isabelu.

Témata: Karel Janeček