Těhotná Konvičková tají pohlaví miminka! Prozradila ale něco jiného!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 14:17

Markéta Konvičková má ráda tajemství, přinejmenším jedno si v těhotenství bedlivě střeží. Zároveň se ale rozhodla prozradit něco jiného, co by nemusela nikomu říkat. S čím se svěřila?

Markéta Konvičková už se bezpochyby těší, až bude dítě držet v náručí a s kamarádkou Monikou Bagárovou vyrazí na procházku s kočárky. Ostatně už ví, v jakých barvách ho pořídit, protože už zná pohlaví miminka.

„Pohlaví jsem mateřsky vycítila od začátku,“ přiznala v pořadu webu extra.cz. Zpěvačka ho ale zatím veřejně neprozradila, což mimochodem vysvětluje tím, že sama „měla být do poslední chvíle Ondra“.

K tajnůstkářství má však ještě jeden důvod. „Od lékařů to víme týden, tak se o tom radši ještě nechci úplně bavit. Začala jsem šestý měsíc. Teprve teď mi prokouklo bříško a miminko konečně ukázalo pohlaví, tak si to chci užít,“ svěřila se někdejší účastnice SuperStar.

Se snoubencem Rendou už také mají jasno, zdali bude při porodu přítomen na sále, i když kolem toho byly dohady. „Partner by chtěl být u porodu. Markétka by nechtěla, tak uděláme kompromis a partner u porodu bude,“ prozradila Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková