Jiřina Bohdalová: S takovým překvapením rozhodně nepočítala!

Jiřina Bohdalová překvapila maminku herce Karla Zimy 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 12:20 | Aktualizováno: 25. června 2020 15:43

Samotnou Jiřinu Bohdalovou muselo překvapit, čeho se v těchto dnech stala součástí. Jeden herecký kolega ji vzal na kávu, ale to zdaleka nebylo všechno. S kým se legendární herečka setkala?

Jiřina Bohdalová už má svůj věk, proto její rodina během koronavirové pandemie dohlížela na to, aby trávila čas hezky doma v izolaci. Největší nebezpečí už ovšem pominulo, a tak může opět vyrážet mezi lidi.

Legendární herečka absolvovala v těchto dnech zajímavý výlet na sever Čech, kam ji s sebou vzal mladší herecký kolega Karel Zima, který měl něco za lubem. Na sociální síti se pochlubil velice zajímavou historkou.

„Říkám dneska mamce u nás v Liberci na sídlišti, že jsem přijel s jednou kámoškou na kafe a že nevím, jestli jí zná… ‚Která, Karlíku?‘ A zpoza dveří vypadla schovaná Bohdalka,“ popsal celou situaci na facebooku.

Tam také zveřejnil několik fotek ze zdařilého setkání. „Hele, jako by se znaly od války… Za tohle překvápko mě pak mamka, podle mě vědomě, nechala asi po roce vyhrát ve scrabblu,“ pochlubil se Zima.

Témata: Jiřina Bohdalová