Lucie Vondráčková: Překvapivé přiznání o životě, který teď žije!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 11:06

Lucie Vondráčková zažila v posledních letech hodně životních zvratů, ale nakonec se s nimi dokázala vypořádat. Populární herečka a zpěvačka v těchto dnech popsala, jak se jí momentálně v životě daří.

Jen před několika dny zveřejnila Lucie Vondráčková nový videoklip k písni Milování z posledního alba Růže, v první řadě je z ní ale maminka na plný úvazek. Zvlášť pak poté, co se její manželství s hokejistou Tomášem Plekancem rozpadlo.

Dvojnásobná maminka dává jasně najevo, že jí na synech opravdu záleží. „Jsem hlavně s dětmi. Čteme, jezdíme na kolech, sázíme stromy, hrajeme všechny možné hry a hodně se smějeme. To je teď můj život,“ prozradila v rozhovoru pro web denik.cz.

Pochopitelně si však musí čas od času odskočit do práce. „A do toho dabuju, točím klipy a filmy. Na nic jiného není moc čas,“ přiznala upřímně oblíbená herečka a zpěvačka, která se od dětství pohybuje v šoubyznysu.

Vzhledem k jejím znalostem tohoto prostředí by se v něm mohli uplatnit i její děti. Existuje taková možnost? „Kluci si jedou svou cestou. Podporuju je a ukazuju jim možnosti. Co si vyberou, bude na nich,“ konstatovala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková