Helena Vondráčková oslaví narozeniny: Tréma a obavy! Jen pár dní před…

Helena Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 15:55 | Aktualizováno: 23. června 2020 22:07

Helena Vondráčková už toho má v životě spoustu za sebou, přesto měla jen pár dní před svými středečními narozeninami trému a obavy. Jak se to může tak zkušené zpěvačce vlastně stát?

Zítra oslaví Helena Vondráčková 73. narozeniny a není pochyb o tom, že bude oslava a na ní zástup gratulantů, kteří jí budou přát, aby ještě na scéně nějaký ten rok vydržela. I ona se ale letos musela vypořádat se situací, kterou hudební branže nepamatuje.

Zvlášť v dnešní době, kdy už jsou prodeje desek marginální, bylo opravdu složité přijmout fakt, že se kvůli koronaviru nemůže vystupovat. Jednoduchý však nebyl ani návrat na pódia, což na sociální síti přiznala sama zpěvačka.

„Mám radost z toho, že se naše setkání v divadle Broadway vydařilo. Přiznám se, že jsem po tak dlouhé odmlce měla trému a obavy, jestli všechno zvládnu. Vaším ohromným potleskem a standing ovation jste mě přesvědčili, že jste to nepoznali a cítili jste se v divadle jako u mě doma,“ svěřila se na instagramu.

Fanouškům pak vysekla poklonu. „Všimla jsem si, že ani vy jste to neměli s rouškami jednoduché, a přesto jste se mnou spolupracovali. Moc vám děkuji a těším se, že se uvidíme na dalších mých představeních během podzimu,“ dodala Vondráčková.

Témata: Helena Vondráčková