Jágr ukázal novou krásku: Tohle na ni říká Veronika Kopřivová!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 15:05

Je to jen několik dní, co vyšlo najevo, že k Jaromíru Jágrovi má blízko tajemná kráska, jejíž identita už nám není neznámá. Co si o ní myslí poslední přítelkyně hokejisty Veronika Kopřivová?

Jaromír Jágr je od loňského rozchodu s poslední partnerkou oficiálně nezadaný, ačkoliv se v jeho blízkosti několik pohledných žen vcelku pochopitelně objevilo. Zatím naposledy se tak stalo jen před několika dny.

Jak vás stars24.cz informoval, legendární hokejista měl po několik dní dámský doprovod v luxusním hotelu ve Špindlerově mlýně. Brzy se ukázalo, že jde o modelku a kladenskou rodačku Dominiku Branišovou. Co tomu říká Jágrova expřítelkyně?

„Nevím ani, zda je to pravda, nebo jen spekulace založená na povyražení. Člověk to musí ignorovat, mít silnou osobnost a vedle sebe partnera, který je oporou,“ řekla Veronika Kopřivová webu super.cz s tím, že jí to dál nepřísluší komentovat.

Ona sama přitom s novým vztahem dlouho neotálela. V těchto dnech ale všechno nasvědčuje tomu, že se s kolegou Miroslavem Dubovickým nejspíš rozešla. Ani jeden z nich to ale nepotvrdil.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr