Josef Laufer už poslouchá písničky? Nové informace o jeho zdraví!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 14:22

Zdravotní stav Josefa Laufera se tři měsíce prakticky nezměnil. Legendární zpěvák a herec skončil po operaci v bezvědomí. Teď se ale objevily nové informace, které něco naznačují.

Pobyt Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic se i po několika měsících dál neplánovaně protahuje. Jeho neměnný zdravotní stav pochopitelně dělá starosti příbuzným i nejbližším spolupracovníkům.

„S Pepou je to bohužel stále stejné, všichni i s jeho dcerou Ester na něj pořád myslíme a držíme mu palce. Posílali jsme mu do nemocnice i vzkazy do sluchátek, prý by je mohl vnímat. Já i písničky z toho muzikálu,“ prozradil webu super.cz Zdeněk Hrubý.

Zpěvák a skladatel se loni s Lauferem domluvil na tom, že spolu dají dohromady muzikál. K jeho dokončení došlo krátce před nešťastnou operací. „Premiéru by měl mít příští rok na jaře a opravdu doufám, že u ní bude moct být i Pepa,“ dodal Hrubý.

Někde už ale na indisponovaného zpěváka čekat nemohli. Režisér Tomáš Magnusek s ním počítal do svého nového filmu, nakonec ale musel vybrat náhradníka.

Témata: Josef Laufer