Dominika Gottová: Potupili jí přímo před zraky Rezkové!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 11:40

Tohle už si snad Dominika Gottová doopravdy nezaslouží! V její nepřítomnosti a přímo před zraky její někdejší kamarádky Šárky Rezkové potupil dceru slavného zpěváka jeden slavný moderátor. Co přesně udělal?

Dominika Gottová a Šárka Rezková byly ještě relativně nedávno kamarádky, druhá jmenovaná poskytla té první střechu nad hlavou, když se koncem loňského roku vrátila z Finska do Česka. V posledních týdnech si ale nemohou přijít na jméno.

Toho využil moderátor Slávek Boura, který si Rezkovou pozval do své talk show, s níž objíždí republiku. Jeho respondentka přitom vůbec netušila co má za lubem. Někdejší hvězda Novy si nasadil na hlavu papírovou podobiznu Gottové a začalo divadlo.

Boura začal podle očitých svědků předstírat, že je nejstarší dcerou legendárního zpěváka. Zatímco diváci se bavili, zpěvačce moc do zpěvu nebylo. „Kdybych tě neznala, tak tě zabiju!“ řekla dle webu ahaonline.cz moderátorovi.

Dokonce vytáhl lahev a začal si nalévat panáky, aby připomněl problémy Gottové s alkoholem. „Šárinko, já bych se ti chtěla omluvit. My, co pocházíme ze slavných rodin a chlastáme, to máme hrozně těžký. Já chlastám všechno,“ měl dle serveru prohlásit v masce.

Témata: Dominika Gottová Slávek Boura Šárka Rezková