Zemřel Jiří Pomeje: Otce slavného herce zabila stejná nemoc!

Poslední rozloučení s Jiřím Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 8:33

Svého milovaného syna přežil jen o rok. Jiří Pomeje starší zemřel, podle dostupných informací se potýkal se stejnou nemocí, jaká připravila o život jeho syna.

Jiří Pomeje starší zemřel. Smrt podle dostupných informací nastala jen něco málo přes rok poté, co rakovině hrtanu podlehl jeho syn Jiří (†54). „Stalo se to už někdy v druhé polovině března, nemocný byl ale už déle, myslím, že od léta loňského roku,“ prozradila webu blesk.cz Andrea Pomeje.

Podle informací zmíněného serveru podlehl shodou nešťastných okolností stejné nemoci jako jeho slavný syn. Průběh onemocnění byl velice rychlý, což potvrzuje i výpověď dýdžejky.

„Ještě loni v létě se viděl s Aničkou, a pak už si jen párkrát zatelefonovali. Vím, že jeho léčba byla náročná a neprobíhala dobře, proto se ani neplánovalo, že by se nějak setkali. Tu zprávu mi volala Jirkova sestra Petra, a pokud vím, nepřál si ani pohřeb,“ uvedla vdova.

Andrea na závěr potvrdila, že příčinou smrti byla opravdu tatáž nemoc. „Měl rakovinu hrtanu, nemoc mu ale na konci metastázovala do kostí a pak následoval velmi rychlý konec. Oba to měli jako přes kopírák. Je to děsivé,“ dodala Pomeje.

Témata: Jiří Pomeje