Lucie Vondráčková přiznala: Tohle mám teď nejradši!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 18:55

Lucie Vondráčková je teď evidentně nakloněna nejrůznějším změnám. Velkou proměnou si prošla během natáčení aktuálního videoklipu. Jakmile bylo hotovo, sáhla po tom, co má momentálně nejradši.

Jak slíbila, tak udělala. Lucie Vondráčková minulý týden představila fanouškům nový videoklip k jedné z písní z posledního alba Růže. V rámci natáčení mnohokrát změnila image, mimo jiné si zase oblékla svatební šaty.

Její fanynky ale zaujalo něco jiného, a to zvláštní účes. „Dámy… ptaly jste se mě, jak dlouho jsem dávala zpátky do normálu vlasy po posledním natáčení klipu Milování. Takže… dlouho! A trochu jsem ztmavila barvu,“ přiznala na instagramovém profilu.

Po konci natáčení se však oblíbená herečka a zpěvačka rozhodla pro další změnu vizáže. „Takže po Milování šla na vlasy má momentálně nejoblíbenější varianta s ořechovým olejem,“ prozradila.

Proto jí přišlo vhod, co v příspěvku na sociální síti přiznala. Vondráčková totiž právě navázala spolupráci s jednou kosmetickou firmou, která se zabývá péčí o vlasy.

Témata: Lucie Vondráčková