Martin Chodúr se drsně pohádal s fanynkou: Tohle ho pořádně vytočilo!

Martin Chodúr s partnerkou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. června 2020 15:25

Zpěvák Martin Chodúr (30), který se proslavil díky show Česko Slovenská SuperStar, se pořádně naštval na jednu z fanynek! Důvod? Chodúrova starší přítelkyně  Ivona Selníková (47)!

Když začal Martin Chodúr randit s o 17 let starší manažerkou Ivonou, mnozí jejich vztahu nepředvídali dlouhou budoucnost. Opak je ale pravdou. Dokonce se jim v roce 2016 narodil syn Martin.

Když Ivona před pár dny oslavila 47. narozeniny, zveřejnil Martin dojemné přání. „Dnes slaví narozeniny moje Ivonka ! Nemám slov, abych vyjádřil jak moc ji miluji,“ napsal na facebooku.

K přání zveřejnil také několik společných fotografií. Oba na nich září štěstím, velký věkový rozdíl mezi partnery na nich není znát, protože se manažerka udržuje ve výborné formě. I přesto si ji jedna z Martinových fanynek spletla s jeho maminkou!

„Maminka by si mohla dát udělat víčka,“ napsala jedna z diskutujících Martinovi. Toho tato narážka na vzhled jeho přítelkyně pořádně vytočila. „Jaký syn? Co to povídáte, paní S***? To má čtyřletý Martínek mamce něco platit? Navíc Ivonka má takto víčka přirozeně od dětství a mně se to náhodou velmi, velmi líbí! Poprosím vás o slušnost. Nevadí, že jsme na internetu. Z očí do očí byste jistě mluvila jinak!" Zastal se své přítelkyně zpěvák.

Místo, aby se pisatelka kála za svůj omyl, přilila ještě olej do ohně. „Jéžiši, to je manželka: Fúú, druhý Macron,“ rýpla si do Martina a jeho přítelkyně. Ani to si ale Chodúr nenechal líbit. „Mně nějaká závistivá “Sobotka” nevyvede z míry. Musí to být jistě krásná mladá inteligentní a vzdělaná dáma. A na panu Macronovi nevidím nic směšného ani zlého,“ vzkázal jí zpěvák.

Témata: Martin Chodúr sociální sítě