Odhodlaná Konvičková po všech peripetiích: Už mě nic…!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 12:02

Markéta Konvičková momentálně po všech peripetiích, kterými si prošla, prožívá mimořádně šťastné období. Čeká totiž miminko. Sama si ale občas připomene, co má za sebou. Není co závidět.

Momentálně chodí Markéta Konvičková k lékaři kvůli příjemnějším starostem, byly ale časy, a není to tak dávno, kdy za nimi chodila s vážnými zdravotními problémy, jejichž projevy byly na první pohled patrné.

„Začátkem minulého roku jsem začala otékat, vypadaly mi vlasy, měla jsem problémy s pletí a žila jsem vlastně v cizím těle. Lékaři dlouho nevěděli, co se děje,“ řekla dle webu rozhlas.cz v pořadu Až na dřeň Českého rozhlasu.

Nejhorší prý byl pro zpěvačka pocit, že ji neposlouchá vlastní tělo, navíc se na ní někteří lidé léčili mindráky na internetu. „Na sociálních sítích mi lidé psali, že vypadám jako odporné, tlusté rajče,“ připomněla nastávající maminka.

Právě miminko jí teď dělá ze všeho největší radost. „Jsem ráda, že když se ráno probudím zdravá vedle svého partnera a do toho mě něco občas kopne v břiše. Moc věcí mě po všech těch zkušenostech nezlomí,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková