Jsi srab! Gottová to nekompromisně schytala od bývalé kamarádky!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 8:43

Dominika Gottová se po návratu do Česka mohla spolehnout na pomoc od kamarádů, některá přátelství ale dlouho nevydržela. Právě jedna bývalá kamarádka prohlásila, že dcera slavného zpěváka je zbabělá.

Když se Dominika Gottová na konci loňského roku vrátila do Česka, podala jí pomocnou ruku Šárka Rezková, která jí nabídla střechu nad hlavou. Když se ale dcera legendárního zpěváka o několik měsíců později stěhovala do vlastního, jejich vztahy měly k idyle hodně daleko.

Známá zpěvačka ale nad Dominikou úplně hůl nezlomila. Nedávno jí adresovala pozvání na svůj pražský koncert. Gottová se ale nedostavila, což si její někdejší bytná vysvětluje následovně.

„Nepřišla, protože je srab! Ona nechce znát pravdu a jede si to svoje,“ prohlásila dle webu blesk.cz Rezková. „Trošku jsem pokukovala, zda se objeví, ale pak jsem to vzdala a soustředila se na zpěv,“ dodala.

Gottová se klidně mohla vymluvit na povinnosti, v práci toho dne končila až v 9 večer, takže by vystoupení nestihla. K celé záležitosti se ovšem vyjádřila jinak. „Nechci už ohledně Šárky nic řešit!“ vzkázala.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková