HÁDKA HVĚZD! Režisér Chalupářů: Chataři jsou další zbytečný seriál! Přišla reakce!

seriál Chalupáři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2020 15:45 | Aktualizováno: 20. června 2020 14:40

V chatové oblasti Nižbor na Berounsku začala Česká televize před několika týdny natáčet rodinný seriál s pracovním názvem Chataři. Scénáře se zhostil Petr Kolečko, tvůrci ale musí čelit kritice ze strany autorů slavných Chalupářů!

Režie se ujal Radek Bajgar, tvůrce divácky oblíbených komedií Teroristka a Teorie tygra. V hlavních rolích se představí Martin Myšička, Ivana Chýlková, Radek Holub, Pavla Beretová, Josef Polášek, Jana Švandová, Tomáš Hanák a mnoho dalších.

Děj seriálu se odehrává v chatové osadě Záhoří, kam jezdili už dědové, rodiče a budou do ní jezdit i děti hlavních hrdinů. Platí tam neměnná pravidla a tradice. Přesto, že svět se mezitím změnil a každý z chatařů žije ve své sociální bublině.

Jak ale upozornil server Aha, režisér Chalupářů František Filip označil Chataře za další zbytečný seriál a dodal, že nebude ani dobrý. S tím ale pro změnu nesouhlasí herci. "Všechno už tu přece bylo. To bychom se museli všichni zastavit. Nemohli bychom už točit nic," řekla podle serveru Ivana Chýlková.

Kreativní producent seriálu Josef Viewegh s tímto názorem také nesouhlasí. "Scenárista Petr Kolečko je zárukou chytré zábavy. Jde o jiné příběhy, jiné charaktery, prostě jiný seriál. A lidé přece mají nárok si v pátek večer odpočinout u obrazovky," uvedl.

Filip ale zašel ve své kritice ještě dál. Tvůrce si podal i kvůli samotným hercům. "Nemají totiž herce s velkým H, které jsem měl já, a díky nimž je úspěšná i naprostá srágora..." míní. S tím ale Viewegh také nesouhlasí.

"Vidíte, a Chataři dokazují, že máme. A další, stejně tak jako kdysi jeho Chalupáři, zase proslaví," uvedl pro Aha.

Témata: seriál Chalupáři seriál Chataři Ivana Chýlková