Smršť odhalených fotek v bikinách? Simona Krainová vyrazila na měsíc do exotiky

Simona Krainová 10

Autor: Jan Novák, stars24.cz

10. února 2018 16:18

Další česká hvězda utekla před chřipkovou epidemii do ráje. I modelka Simona Krainová (44) se svým chotěm (divočákem) a syny zvolili na zimní měsíc spíš vyhřáté pláže a blankytné moře.

Zanzibar, místo, kde slavná rodinka bude „mučena“ slunečními paprsky celý měsíc, je souhrnný název pro 2 ostrovy při východoafrickém pobřeží – jižní ostrov Zanzibar (svahilsky Unguja) a severní ostrov Pemba. Ostrov Unguja je velký 1 658 km², ostrov Pemba 984 km². Hlavní město a zároveň kulturní a ekonomické centrum je Zanzibar. Dnes je Zanzibar autonomní stát tvořící spolu s Tanganikou jednotný stát Tanzanie. Hlavní ekonomická aktivita státu je pěstování palmy Raffia a koření (hřebíček, skořice, muškátový oříšek a pepř), v poslední době se velmi rychle rozvíjí turismus.

Simonina rodinka se zatím zabydluje v luxusním resortu na pobřeží. Ale vzhledem k tomu, co Simona zveřejňuje z Česka, máme se dozajista na co těšit i z této exotiky.

V Africe bude spolu celá rodina dva týdny. Tím ale prázdniny nekončí. Pak už jen s manželem vyrazí společně s přáteli do krásné středoamerické Kostariky.

Témata: Simona Krainová