Karel Gott (†80) musel poslouchat? Cvičitelka promluvila o tragické smrti v rodině!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2020 12:11

Osm měsíců po smrti Karla Gotta zasáhla rodinu další ztráta. Po deseti letech odešla fenka zlatého retrívra Stella, kterou Gott miloval. Podle všeho ale svého páníčka neposlouchala, naopak.

Psí cvičitelka Zuzana Daušová tvrdí, že Gott byl hodný a rozmazlovací páníček. "Milovala ho, ale neposlouchala. Vždycky jsem mu říkala: Stella, to je blondýna, která vás má nejvíc omotanýho kolem packy. Ne Stella jeho, ale Karel poslouchal Stellu," řekla Blesku.

"Když si pro ni ke mně přijel, kecali jsme a ona najednou hupsla na zadní sedadlo, tak hned řekl: Musím jet, Stella už chce domů. Vždyť to bylo především kvůli Stelle, aby měla pohodlí, proč Gottovi kupovali ten Mercedes Viano," dodala.

Prozradila také, že Gott nikdy nemluvil sprostě, ani trochu. Jednou se ale neudržel a k peprným výrazům sáhnul, a to ve chvíli, kdy jí zavolal s tím, že k ní veze Stellu o něco dříve.

"Bylo mi to divný, a tak se ptám, co se stalo. A on spustil: Šel jsem s ní po snídani na procházku navolno. A ona se najednou začala hrabat v popelnici, já na ni volal, nic, tak jsem zvýšil hlas. V tu chvíli už všichni sousedi koukali z okna, a ona zase nic. Hrabala se dál a ty sra**y z toho jenom létaly... Bylo to opravdu hrozné," cituje zesnulého Mistra.

Témata: Karel Gott