Lucie Vondráčková zúčtovala s Plekancem: Zbavila se poslední vazby na něj!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. června 2020 19:28 | Aktualizováno: 19. června 2020 12:15

Zdá se, že Lucie Vondráčková definitivně zúčtovala s bývalým manželem Tomášem Plekancem. Nejen, že prodala byt, který dostala v rozvodovém řízení, ale zpřetrhala i poslední přímou vazbu.

I když se rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance táhl déle, než se všichni domnívali, už nějaký čas mezi sebou bývalí manželé měli mít všechny účty vyřízené. Jenže se ukazuje, že tomu tak úplně není.

Herečka a zpěvačka si dává záležet na tom, aby zpřetrhala opravdu všechny vazby. Podle dostupných informací se proto zbavila pražského bytu, který v rámci rozvodového řízení získala do svého vlastnictví. To ale není všechno.

Jak zjistil web extra.cz z dokumentů na katastru nemovitostí, Vondráčková změnila praxi ohledně podpisů. Zatímco před uznáním rozvodu se podepisovala jako Plekancová Vondráčková, teď už opět uvádí jen své dívčí jméno.

Zmíněný server přitom připomíná, že sociální pracovníci kvůli úředním záležitostem či testování doporučují, aby děti měli stejné příjmení jako maminka. Oba synové nosí příjmení hokejisty.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec