Josef Laufer přišel o roli ve filmu: O zdraví tam jde i někomu jinému!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. června 2020 15:28

Přetrvávající zdravotní potíže Josefa Laufera překazily některým lidem jejich pracovní plány. Produkce nového filmu už nemohla čekat, zdraví přitom na place trápí i někoho jiného.

Josef Laufer je stále na lůžku v jedné z pražských nemocnic, kde leží v bezvědomí po plánované operaci. Navzdory údajně dobrým výsledkům klinických testů se stále neprobudil, a tak přišel o velkou pracovní příležitost.

Režisér Tomáš Magnusek s ním totiž počítal do svého nového filmu. Původně si sice vyhlédl Karla Gotta (†80), jenže tenhle sen se mu nesplnil. Nakonec musel dalšího náhradníka, protože zdraví překazilo také účast jeho kolegy Laufera.

Se zdravotními patáliemi se přitom potýkal i sám filmař. Tomu se podařilo zhubnout neuvěřitelných 68 kilogramů, také on kvůli tomu prodělal operační zákrok. V klidu ale dlouho nezůstal, jelikož musel na plac.

„Všichni si klepou na hlavu, jestli jsem se nezbláznil, měl bych ještě odpočívat. Ale špatně jsem to propočítal, podcenil jsem to a nedošlo, jak to bude bolet. Ale točit se už prostě musí,“ řekl webu super.cz.

Témata: Josef Laufer