Dominika Gottová se má na pozoru: Timo plánuje návrat a tohle má za lubem!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. června 2020 14:50 | Aktualizováno: 18. června 2020 21:11

Dominika Gottová se musí mít znovu na pozoru. Nejspíš už za pár dní bude opět tváří v tvář čelit nátlaku ze strany svého manžela. Timo Tolkki se vrací do Česka a tohle má za lubem!

Dlouho o něm nebylo slyšet, v posledních dnech však z úst Tima Tolkkiho zase něco zaznělo. Probíhající mexickou epizodu sám označil za obrovskou chybu, dokonce začal mluvit o možnosti návratu k manželce.

Tou je Dominika Gottová, která už s finským hudebníkem mluvila. Timo jí prozradil, co má momentálně v plánu. „Řekl mi, že přiletí v závěru června do Prahy a že se chce vidět,“ prozradila webu blesk.cz.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka už předem jasně deklarovala, jaký postoj má k možnému obnovení vztahu. „Nemám s tím problém, jít s ním jako kamarádka třeba na večeři. Ale jestli čeká, že s ním obnovím vztah, tak se plete!“ prohlásila rezolutně.

Gottová manželovi rozhodně nechce dávat druhou šanci, zvlášť když si v Mexiku našel novou partnerku Ingrid. Mnohem raději by naopak konečně vyřešila rozchod, do řízení naposledy vstoupil koronavirus.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki