Monika Bagárová o mateřství: Je to náročný, pořád brečím!

Monika Bagárová s dcerou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. června 2020 9:44 | Aktualizováno: 20. června 2020 17:39

Monika Bagárová už čtvrtý týden zjišťuje, jaké to je mít mateřské povinnosti. Podle všeho to není žádná procházka růžovým sadem, což by asi potvrdila většina maminek. Jak to zpěvačka zvládá?

Jsou to už tři týdny, co se Monice Bagárové a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovovi narodila prvorozená dcera Rumia. Přesně uprostřed šestinedělí se novopečená maminka ozvala na sociální síti, zatím je to prý „náročný, ale neskutečně nádherný“.

Zpěvačka zveřejnila fotografii, na které s holčičkou leží v posteli. „Ještě před chvílí byla v bříšku a já si představovala, jak ta naše Ruminka bude asi vypadat, jaká bude, jak to vše budeme zvládat, jestli budu dobrá máma,“ přiznala pochybnosti na instagramu.

„A hlavně jsem se každý den modlila za to, aby byla zdravá, protože to je nejdůležitější. Teď už to bude skoro měsíc, co je mezi námi a já prožívám nejkrásnější životní období. Je to láska nebeská,“ konstatuje porotkyně SuperStar.

Bagárová na závěr připustila, že jde o emocionálně náročné období. „Ještě jedna věc, pořád brečím a někdy jen tak,“ dodala.

Témata: Monika Bagárová