Petr Janda počítá ztráty: Nejdřív koronavirus, teď živelná pohroma!

Petr Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. června 2020 9:09

Petr Janda už musel v těchto měsících jednou ztráty počítat, protože Olympic kvůli koronaviru přišel o kšefty. Počítat nemohl ani s další pohromou, která ho v uplynulých dnech postihla. Škody jdou do statisíců.

Petra Jandu nedávné rozmary počasí rozhodně nepotěšily. Z oblíbeného tenisového turnaje musel spěchat do svého penzionu na Valašsku, který byl právě plný hostů. A jeden z nich nafilmoval, co se na místě stalo.

Ze všeho nejdramatičtěji vypadal pád opěrné zdi, která oddělovala dvůr od svažitého pole. „Spadla celá a všechno se to vyvalilo. A protože opěrné zdi jsou nepojistitelné, je to na mně. Řekl bych, že pět set tisíc to bude určitě,“ řekl frontman kapely Olympic dle webu blesk.cz.

Z jeho vlastní kapsy půjdou peníze také na opravu několik set metrů dlouhé příjezdové cesty. „Není naše, ale obhospodařujeme ji. Rozhodl jsem se, že ji teď nechám udělat z panelů,“ vysvětluje známý zpěvák a kytarista.

„Všude je bahno, prostě pohroma. Musím ale říct, že všichni naši hosté do jednoho se chopili lopat a začali likvidovat bahno. Jednu noc v penzionu tedy od nás samozřejmě mají zdarma,“ dodal Janda.

Témata: Petr Janda