Petr Nárožný překvapil fanoušky! Tohle málokdo čekal!

Petr Nárožný, český herec, moderátor a bavič.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2020 21:30 | Aktualizováno: 18. června 2020 13:21

Herec Petr Nárožný neměl o práci nouzi ani v těžkých časech koronaviru. Oznámil ale zároveň konec kariéry, což mnoho jeho fanoušků zklamalo. Nyní ale přišla dobrá zpráva.

Nárožný před časem sepsal svoje vzpomínky a úvahy a sám je namluvil na desku s názvem „Škoda slova, které padne vedle“. Před časem ale také oznámil konec své divadelní činnosti.

"Já si myslím, že když je herec disponovaný a své povolaní miluje, tak by měl hrát. Jsem přesvědčen, že jedině prací a duševní námahou lze přibrzdit stárnutí a jeho neblahé důsledky. A taky by měl herec umět odejít, když přijde čas," řekl podle Sedmičky.

Nyní se ale ukazuje, že Nárožný v Činoherním klubu po rovných čtyřiceti letech nekončí úplně. Prozradil to ředitel Činoherního klubu Vladimír Procházka.

"11. září bylo u představení Lédy připsáno slovo derniéra. Jsme neobyčejné rádi, že jsme je zase mohli smazat. Petr Nárožný, který svou divadelní činnost omezuje, se rozhodl, že v Lédě bude nadále hrát. Omlouváme se za emoce, ale chce se nám zavolat Huráááá!" uvedl.

Témata: Petr Nárožný