Jitka Zelenková měla oslavu samé překvapení: Tohle opravdu nečekala!

Jitka Zelenková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 18:55

Jitka Zelenková předminulý týden oslavila kulaté narozeniny, na které jen tak nezapomene. Oslavu totiž měla díky přátelům samé překvapení. Jen Karel Gott chyběl.

5. června oslavila Jitka Zelenková kulaté 70. narozeniny. Bezpochyby jí mrzelo, že už se jich nedožil její dlouholetý parťák Karel Gott (†80), přesto se mezi jejími přáteli našlo mnoho gratulantů.

Zpěvačka na oslavu kulatin jen tak nezapomene, protože jí připravili hned několik překvapení. „Nejdřív mě v přímém přenosu Českého rozhlasu překvapil cukrář náddherným tříposchoďovým dortem,“ prozradila webu pluska.sk.

„Potom jsme přišli ke kamarádům, abychom ho naporcovali, a když jsem otevřela dveře do pokoje, bylo tam mnoho mých milých přátel, kteří křičeli: Překvapení! Stále jsem z toho v šoku. Vždycky jsem si takovou oslavu přála,“ přiznala.

Kamarádi pro ni navíc natočili klip, kde zpívají jeden z jejích hitů. „Bylo to pro mě obrovské překvapení. Takový dárek jsem rozhodně nečekala. Se všemi kolegy, kteří v klipu jsou, mě pojí pouto, některé z nich znám i padesát let,“ dodala dojatá Zelenková.

Témata: Jitka Zelenková