Mahulena Bočanová přiznala: PANIKA! Strach o dceru kvůli nemoci!

Mahulena Bočanová s dcerou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 17:57

Mahulena Bočanová má za sebou poměrně složité období, nedávno přiznala rozchod s partnerem. Na dceru je tak opět sama a občas o ni má velký strach. Kdy to bylo naposledy?

Když se v březnu letošního roku rozšířil nový koronavirus také k nám, mnoho lidí zachvátil strach z neznámého. Patřila mezi ně i Mahulena Bočanová, která se nestydí to přiznat. „Mně hraní nechybělo, ale klidu doma jsem si užívat nemohla,“ svěřila se webu idnes.cz.

„Od začátku karantény jsem byla v šoku a žila až v panickém strachu o dceru a o mě, protože je na mě absolutně závislá,“ popisuje oblíbená herečka, co se dělo u ní doma. Naštěstí ty nejhorší myšlenky po pár týdnech vytěsnila.

„Asi tak po měsíci jsem se srovnala, začala uvažovat logicky a můj pohled na celou pandemii se velmi změnil. Další dva měsíce pro mě byly doslova živou vodou, žádné povinnosti, žádné telefonáty, jen klid doma s dcerou,“ konstatuje.

Bočanová tvrdí, že do původního režimu už se vracet nechce. „Bylo to pro mě zlomové období, do shonu už se nevrátím,“ dodala.

Témata: Mahulena Bočanová