Dominika Gottová: Tohle už nejspíš nechce nikdy zažít!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 16:06

Dominika Gottová nejspíš už nikdy nechce zažít to, co zažila krátce po návratu do Česka. Brzy si tu sice našla v práci, ale už po pár měsících zavládla velká nejistota. Jak ji dcera slavného zpěváka přečkala?

Zatímco spousta lidí byla ráda, že má neplánovanou dovolenou a nemusí do práce, Dominika Gottová nebude na státem nařízenou karanténu vzpomínat moc dobře, a to hned z několika zásadních důvodů.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka měla strach o práci, protože neměla jistotu, že se do ní bude moci vrátit. Obavy měla i kvůli mamince Antonii, kterou v domově seniorů nemohla osobně navštívit, přestože bydlí jen kousek od něj.

„Bylo to strašně dlouhé a nepříjemné,“ přiznala Gottová webu super.cz. Na celé věci ale našla i nějaká pozitiva. „Ale aspoň jsem se v klidu stihla přestěhovat a stýkala jsem se s přáteli, hlavně z domu,“ přiznala.

„S dalšími jsem si psala na messengeru anebo telefonovala. Jinak jsem uklízela, koukala na televizi a četla si,“ dodala Dominika, která je stále v kontaktu i se svým manželem Timem Tolkkim. Ten se momentálně nachází v Mexiku.

Témata: Dominika Gottová