Petr Janda měl naspěch: Zaměstnala ho velká voda!

Petr Janda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 14:18

S následky přívalových dešťů se v posledních dnech muselo vypořádat mnoho Čechů, mezi nimi i Petr Janda. Toho počasí připravilo o akci, na kterou se moc těšil. Místo ní musel přiložit ruku k dílu jinde.

Rozmary počasí posledních dní nešetří ani majetek slavných osobností. Na Žďársku voda poškodila zahradu rychlobruslařky Martiny Sáblíkové. Sportu shodou okolností holdoval i Petr Janda, když ho vyrušily nepříjemné zprávy.

Frontman legendární kapely Olympic byl přítomen na tenisovém turnaji, ze kterého se ale musel předčasně poroučet. „Musel jsem honem odjet na náš penzion, protože průtrž mračen tam napáchala škody a bylo třeba zasáhnout,“ prozradil webu blesk.cz.

Slavnému hudebníkovi to jistě bylo líto, protože měl podle svých slov na klání natrénováno. „Příště, doufám, se nic podobného nestane a budu tady na těch kurtech bojovat až do úplného konce,“ dodal zpěvák a kytarista.

Janda odjel z tenisového hřiště sčítat škody do Bílých Karpat, kde kousek od Luhačovic penzion stojí. S manželkou Alicí o něm odjakživa mluvili jako o oáze klidu.

Témata: Petr Janda