Veronika Arichteva: S Klusovou se na výchově neshodne!

Veronika Arichteva 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 13:43

Nechá si Veronika Arichteva poradit od slavných maminek? Pokud to bude dávat smysl, tak určitě. Avšak s knihou, kterou oceňuje manželka známého písničkáře, má docela zásadní problém.

Nastávající maminka Veronika Arichteva se snaží připravit na to, co ji čeká, a tak mimo jiné čte nejrůznější tématické knihy. Každá se jí ovšem nezalíbí. Porozumění neměla třeba pro publikaci Vychováváme děti a rosteme s nimi, kterou naopak oceňuje Tamara Klusová.

Podle herečky má hlavní motto knihy ve většině případů k realitě daleko. „Myslím, že je to hrozně idylický a autorka počítá s tím, že máte dítě, který si nechá vše vysvětlit, a je to kliďas,“ konstatovala dle webu ahaonline.cz.

„Ten princip mi přijde fajn, ale myslím si, že to nemůže fungovat. Neumím si představit, že bych chtěla vychovávat dítě tak, že ho nechám samo rozhodovat, v kolik půjde spát a co bude jíst. Nemyslím mezi jablkem a okurkou, ale mezi okurkou a hranolkama. Tak je mi jasný, po čem chmátne,“ vysvětlila někdejší účastnice StarDance.

Podobně problematických voleb může být víc. „Nebo ho nechat se rozhodnout, jestli si ten bordel v pokojíčku uklidí. A jestli ne, tak to mám uklidit sama, že to časem ode mě odkouká… To je chyták, to už znám,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva